back

На засіданні робочої групи знайомились з претендентами на посаду директора РЛП «Ялівщина»

02-09-2015 08:20

Продовжує роботу спеціально створена робоча група з моніторингу діяльності та підготовки пропозицій щодо подальшого функціонування комунального закладу «Регіональний ландшафтний парк «Ялівщина».

На черговому її засіданні, що відбулось 1 вересня під керівництвом першого заступника голови обласної державної адміністрації Леоніда Сахневича, було заслухано можливих кандидатів на посаду директора.

Ще у липні поточного року обласна рада звільнила попереднього керівника ландшафтного парку. Владу та громадськість турбувала подальша доля закладу. У серпні облдержадміністрація оголосила конкурс на заміщення вакантної посади директора ландшафтного парку. Протягом місяця до конкурсної комісії подали необхідні документи лише дві кандидатури. Це Володимир Свердлов (еколог за освітою) та Дмитро Горбатович ( має юридичну освіту).

На сьогоднішньому засіданні претенденти представили робочій групі власні перспективні плани розвитку закладу та пропозиції щодо його управління.

Свої рекомендації щодо кандидатури на вакантну посаду громадськість надасть до конкурсної комісії. Але майбутнього керівника має ще погодити Міністерство екології та природних ресурсів України, а вже потім затвердити сесія обласної ради.

Окрім цього, учасники засідання розглянули інформацію про наявність правовстановлюючих документів користувачів всіх земельних об’єктів на території парку та продовжили аналізувати порівняльну таблицю експлікації контурів КЗ «РЛП «Ялівщина».



Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода