back

Вітання голови Чернігівської обласної державної адміністрації Валерія Куліча з нагоди Дня знань

01-09-2015 08:27

Шановна освітянська громадо Чернігівщини, учні та батьки!

Сьогодні в навчальних закладах Чернігівщини та всієї країни розпочинається новий виток цікавого й насиченого життя.

З новими силами і прагненням до пізнання прийшли до класів і аудиторій учні та студенти, яких до нових знань і звершень будуть вести їхні педагоги.

Сучасний світ змінюється дуже швидко і вимагає постійного оновлення знань. Людина, яка перестає вчитися, відстає від життя. Натомість освічені, компетентні, активні, патріотично налаштовані громадяни з лідерськими якостями та нестримним бажанням і вмінням учитися – це справжній інтелектуальний скарб нації.

Саме тому нині відбувається процес таких необхідних освітній галузі змін, які базуються на кращому світовому і, зокрема, європейському досвіді. А відповідальність за виховання нової генерації українців, як і має бути, лягає на нас, дорослих: представників органів виконавчої влади, педагогів-наставників, батьків.

Дорогі освітяни! Цей навчальний рік ми розпочинаємо в складних умовах, у надзвичайно непростий час, коли на сході продовжується військова агресія і гинуть кращі сини України.

І тому важливо усвідомлювати, що лише за умови забезпечення високої якості освітнього та виховного процесів ми зможемо підвищити професійний і науковий потенціал країни, зміцнити її політичну і економічну незалежність, а також посилити обороноздатність.

Переконаний, що ми з вами, шановні педагоги, спільними зусиллями зробимо все можливе для підготовки професійної, національно свідомої молоді, яка найближчим часом стане на чолі мирної і єдиної України.

Учнівській і студентській молоді бажаю наполегливості та впевненості у своїх силах, щирого прагнення до знань і небайдужості до долі рідної країни.

Вірю, що за підтримки батьків і вчителів ви знайдете свої життєві орієнтири, які стануть запорукою вашого успіху як у професійному, так і в особистому житті.

Тож нехай новий навчальний рік відкриє перед учнями і студентами широкі обрії пізнання, педагогам принесе задоволення від результатів своєї праці, батькам – віру і впевненість у щасливій долі своїх дітей.

Бажаю всім миру, добробуту і процвітання на рідній українській землі. Нехай усіх нас єднає незламна віра в те, що Україна, як уже неодноразово було в її історії, вийде переможницею в нелегкій боротьбі за свою незалежність і посяде гідне місце у спільноті європейських держав!


З повагою
голова Чернігівської обласної державної адміністрації

Валерій Куліч

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода