back

Представляючи нового керівника, Валерій Куліч означив вектор роботи Департаменту АПР

31-08-2015 19:15

Іще один підрозділ облдержадміністрації відтепер працюватиме під головуванням нового керівника. Департамент агропромислового розвитку очолила Тетяна Борисівна Мілютенко. До призначення на посаду нова директорка працювала у цьому ж департаменті на посаді заступника директора – начальника управління розвитку агропромислового виробництва.

«Зараз держава намагається здійснювати зміни у багатьох сферах господарювання і, зокрема, в агропромисловій галузі. Деякі кроки є дійсно дієвими, деякі – потребують доопрацювання. Але всі потуги направлені на те, щоб контролюючі органи стали сервісними. Тому наше з вами завдання, за будь-яких обставин, за будь-якої структури ОДА чи Депатаменту – допомогти виробнику пройти необхідні експертизи своєї продукції, здобути всі необхідні для ведення господарювання й торгівлі консультації, дозволи, експертні висновки. Ми маємо зробити так, що б не лише великі агровиробники могли експортувати свою продукцію, а щоб і середні господарства не боялися виходити на ринок і знали, що всі необхідні для експорту дозволи оформити реально. Тому спрощуймося, не робімо дурної роботи, концентруємося на тому, що дійсно потрібно економіці України – на безперешкодному розвитку господарств – від великих корпорацій до найменших фермерських господарств», – із такими словами звернувся до працівників Департаменту агропромислового розвитку голова ОДА Валерій Куліч.

У свою чергу новопризначена директорка департаменту коротко подякувала за довіру та задекларувала готовність самовіддано працювати над реалізацією поставлених завдань. Ця робота для Тетяни Борисівни не нова, адже з 2002 року вона працювала на декількох посадах у галузі і мала постійний професійний ріст – від першого заступника начальника управління сільського господарства та продовольства Ічнянської райдержадміністрації, через посади головного спеціаліста, заступника та начальника відділів – до заступника директора департаменту і, з сьогоднішнього дня, директора Департаменту агропромислового розвитку.

Принагідно Валерій Куліч завітав до Департаменту сім’ї, молоді і спорту, який з недавнього часу розташувався в одній будівлі з Департаментом агропромислового розвитку. Голова ОДА переконався на власні очі та зі слів працівників, що подібного роду оптимізація використання приміщень жодним чином не погіршує умов роботи. Про переїзди декількох підрозділів, з метою економії коштів платників податків, голова облдержадміністрації коротко розповів у нещодавньому інтерв’ю, яке доступне на персональному сайті голови ОДА Валерія Куліча.



Прес-служба облдержадміністрації

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода