back

Валерій Куліч: «Гроші на субсидії є. Не тягніть з оформленням до останнього»

21-08-2015 11:39

Під час представлення голови Срібнянської РДА Валерій Куліч звернув особливу увагу керівництва району і територіальних громад на важливість своєчасного оформлення субсидій.

«Хоча сімей, які мають право на отримання субсидій, цього року значно більше ніж раніше, але держава передбачила достатньо коштів для того, щоб забезпечити повний обсяг субсидіювання, – повідомив Валерій Куліч. – Тому активізуйте, будь ласка, роботу з оформлення субсидій. Мобілізуйте для цього всі можливі сили, що б із початком опалювального сезону не допустити колапсу в роботі соціальних служб. Майте на увазі – минулого року в області було призначено близько 40 тисяч субсидій, станом на тепер – уже понад 83 тисячі, а право на оформлення, за нашими підрахунками, мають близько 250 тисяч домогосподарств. Тому попрацюйте, будь ласка, над тим, щоб люди не бігли до соціальних служб тоді, як уже отримають платіжки, зробіть це завчасно», – наголосив голова Чернігівської ОДА.

«І, звісно, я розумію яке навантаження лягає на соцпрацівників і всіх тих, хто задіяний в оформленні документів. Про необхідність переглянути умови праці та її оплати я повідомив Прем’єр-міністра на нещодавньому засіданні уряду. Але і зі свого боку влада на місцях має докласти всіх зусиль, щоб ті, хто працює з ранку до ночі, «зарившись» у стоси заявок, відчували достойну підтримку і винагороду за свою працю. Тож давайте активно працювати над тим, щоб перехід до ринкової вартості енергоносіїв не став несподіваним ударом по кишенях жителів Чернігівщини», – резюмував Валерій Куліч.



Прес-служба облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода