back

Скоро в олімпійського руху Чернігівщини з’явиться новий керівник

05-08-2015 17:53

Чернігівський обласний осередок Національного олімпійського комітету України наразі не має голови. Микола Олексійович Носко, який був обраний на цю посаду восени 2014 року, написав заяву про складення своїх повноважень 23 червня цього року.

Саме тому сьогодні в приміщенні облдержадміністрації відбулося засідання виконкому організації, метою якого було визначитися з тим, коли і яким чином обрати нового керівника. Серед шістнадцятьох присутніх із двадцяти п’яти членів виконавчого комітету був і Валерій Куліч – голова облдержадміністрації і, за сумісництвом – президент обласної федерації спортивної гімнастики.

У ході засідання за головування відповідального секретаря виконкому, директора департаменту сім’ї, молоді та спорту Ніни Лемеш, прийнято рішення провести позачергову асамблею обласного осередку Національного олімпійського комітету України 25 серпня. Згідно з положеннями НОКу, кандидатури висуватимуть члени організації, а новий голова осередку буде допрацьовувати термін, на який обирали його попередника, тобто до осені 2018 року.



Прес-служба облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода