back

09-07-2015 15:45



Україна
ЧЕРНІГІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ


від 2015 року №
м.Чернігів






Про граничні розміри плати
за послуги ринків

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 25 грудня 1996 року № 1548 «Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)» (зі змінами і доповненнями) та розпорядження голови обласної державної адміністрації від 17 травня 2006 року № 216 «Про ціноутворення», зареєстрованого в Чернігівському обласному управлінні юстиції 30 травня 2006 року за № 14/599 (зі змінами і доповненнями):

1. Встановити:

1.1. Граничні розміри плати за послуги, що надаються ТОВ «Ніжинський коопринок» з продажу продовольчих та непродовольчих товарів згідно з додатком 1.

1.2. Граничні розміри плати за послуги, що надаються ТОВ «Прилуцький ринок 1» з продажу продовольчих та непродовольчих товарів згідно з додатком 2.

2. Взяти до відома, що:

2.1. Для ТОВ «Ніжинський коопринок»:

понад встановлену плату за послугу з обслуговування, утримання одного торговельного місця в належному технічному та санітарному стані, у разі наявності засобів обліку електроенергії, водопостачання та водовідведення на торговельному місці, продавцем додатково сплачується вартість електроенергії, водопостачання та водовідведення за фактичними показниками цих засобів відповідно до укладених угод згідно з чинним законодавством України.

2.2. Для ТОВ «Прилуцький ринок 1»:

понад встановлену плату за послугу з обслуговування, утримання одного торговельного місця в належному технічному та санітарному стані, у разі наявності засобів обліку електроенергії, продавцем додатково сплачується вартість електроенергії, за фактичними показниками цих засобів відповідно до укладених угод згідно з чинним законодавством України.

3. Керівництву ТОВ «Ніжинський коопринок» та ТОВ «Прилуцький ринок 1» при наданні послуг з продажу продовольчих та непродовольчих товарів:

3.1. Встановлювати конкретний розмір плати за послуги у межах визначеного граничного рівня, виходячи із економічної доцільності.

3.2. Вести окремий бухгалтерський облік витрат з надання послуг.

3.3. Визначати торговельне місце згідно з чинним законодавством.

3.4. Встановлювати розмір плати (ставки) за закріплення (бронювання) торговельного місця за день торгівлі на рівні не більше 50 відсотків вартості послуги з утримання та обслуговування торговельного місця в належному технічному та санітарному стані.

4. Пропозиції щодо встановлення інших граничних рівнів плати за послуги ТОВ «Ніжинський коопринок» та ТОВ «Прилуцький ринок 1» з продажу продовольчих та непродовольчих товарів можуть надаватися обласній державній адміністрації згідно з чинним законодавством у випадку, коли встановлені граничні розміри плати за послуги, що надаються ринками з продажу продовольчих та непродовольчих товарів, не відшкодовують витрати з їх надання.

5. Рекомендувати Ніжинському та Прилуцькому міським головам аналізувати обґрунтованість встановлених рівнів плати за послуги, що надаються ТОВ «Ніжинський коопринок», ТОВ «Прилуцький ринок 1» відповідно з продажу продовольчих та непродовольчих товарів, у межах встановлених граничних рівнів.

6. Визнати таким, що втратили чинність, розпорядження голови обласної державної адміністрації від 12 липня 2007 року № 290 «Про граничні розміри плати за послуги ТОВ „Ніжинський коопринок”», зареєстроване в Головному управлінні юстиції у Чернігівській області 27 липня 2007 року за № 19/642, від 10 грудня 2007 року № 455 «Про граничні розміри плати за послуги ТОВ „Прилуцький ринок 1”», зареєстроване в Головному управлінні юстиції у Чернігівській області 13 грудня 2007 року за № 37/660.

7. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації забезпечити офіційне оприлюднення розпорядження голови обласної державної адміністрації у пресі у визначений законодавством термін.

8. Це розпорядження набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

9. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови обласної державної адміністрації згідно з розподілом обов’язків.


Голова обласної
державної адміністрації
В.П.Куліч


  • Додаток 1 до розпорядження голови обласної державної адміністрації «Граничні розміри плати за послуги, що надаються ТОВ «Ніжинський коопринок» з продажу продовольчих та непродовольчих товарів»

  • Додаток 2 до розпорядження голови обласної державної адміністрації «Граничні розміри плати за послуги, що надаються ТОВ «Прилуцький ринок 1» з продажу продовольчих та непродовольчих товарів»

  • Уточнений аналіз
    регуляторного впливу до проекту розпорядження
    голови обласної державної адміністрації
    «Про граничні розміри плати за послуги ринків»


  • Останні новини

    Анонси








































     

     

     

     

    Погода