back

Дітям – повноцінне оздоровлення та змістовний відпочинок

02-07-2015 16:12

Максимальне охоплення оздоровленням та відпочинком дітей шкільного віку – таке завдання поставив перед керівниками територій голова обласної державної адміністрації Валерій Куліч.

В першу чергу, охоплені оздоровчими послугами мають бути діти-сироти, позбавлені батьківського піклування. Обов’язково відпочити та оздоровитися повинні діти військовослужбовців, які загинули на сході України, діти з сімей мобілізованих та демобілізованих бійців, діти-переселенці.

До їх послуг – 25 позаміських дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, більшість з яких вже розпочали роботу.

Попри складну економічну ситуацію, на оздоровлення та відпочинок дітей шкільного віку області планується використати 42,4 мільйонів гривень, 24,1 мільйони – з яких з обласного бюджету, 8,6 мільйонів – з місцевого.

Сума менша, ніж торік, тому одне з основних завдань керівників районів і міст – активізація пошуку коштів на проведення оздоровчої кампанії з усіх джерел, не заборонених законодавством.

Особливу увагу очільник області закликає приділити дотриманню дитячими закладами вимог санітарно-гігієнічного та протиепідемічного режиму, протипожежної безпеки та правил охорони життя людей на водних об'єктах і охорони праці.

Проведення оздоровчої кампанії – це те питання, яке зараз має перебувати на постійному контролі місцевого керівництва. Бо саме від нас, дорослих, залежить безпечний, повноцінний та змістовний відпочинок наших дітей, - зауважує голова облдержадміністрації.


Прес-служба облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода