back

Продовжено прийом заявок на участь у серії тренінгів для журналістів «Медійний поступ»

29-05-2015 15:32

Протягом червня – листопада 2015 року в рамках проекту «Медійний поступ» відбудуться 9 тренінгів відомих журналістів та медіаекспертів з Чернігова та Києва (1–2 заняття на місяць).

Проект орієнтований на активних представників ЗМІ, які цікавляться економічною тематикою та бажають фахово розвиватися у цьому напрямку, а також прагнуть вдосконалити свою загальну професійну компетенцію.

Основний акцент проекту зроблено на оволодінні учасниками основ економічної журналістики. Вони матимуть змогу поглибити свої знання у сфері місцевих фінансів, підготовці публікацій на бізнес-тематику та аналітичних матеріалів.

Частина тренінгів буде присвячена загальнокорисним у журналістській діяльності темам, як-то: використання інструментів нових медіа, захист від інформаційних маніпуляцій, отримання доступу до публічної інформації тощо.

Також учасники відвідають Прилуцьку тютюнову фабрику, де зможуть ознайомитися з виробничим процесом та бізнес-кейсами від компанії «Бритіш Американ Тобакко Україна».

Проект розраховано на 25 місць. Участь безкоштовна, учасникам, що проживають не у Чернігові, буде запропонована компенсація витрат на проїзд.

Цільова група «Медійного поступу» — журналісти друкованих ЗМІ та Інтернет-видань, які працюють з текстами. Допускається участь представників телерадіоорганізацій, однак специфіка роботи з аудіовізуальними матеріалами на тренінгах не розглядатиметься.

Обов’язковою умовою участі у проекті є сплата мотиваційного внеску у розмірі 200 грн. Під час фінальної зустрічі ці кошти будуть в повному обсязі повернені усім учасникам, які відвідали не менше 7 занять та виконували домашні завдання від тренерів.

Відкриття проекту та перше заняття відбудеться 5 червня.

Для участі у проекті, заповніть, будь ласка, реєстраційну форму за посиланням: http://bit.ly/mediapostup.

За додатковою інформацією прохання звертатися за телефоном (04622) 4-11-07 або на Facebook.com/valerii.sorokin. Координатор проекту (на громадських засадах) — Валерій Сорокін, начальник відділу співпраці зі ЗМІ Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської ОДА.

Проект «Медійний поступ» реалізовуватиме Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської ОДА у партнерстві з громадською організацією «Асоціація регіональних ЗМІ» та за підтримки компанії «Бритіш Американ Тобакко Україна».


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю ОДА

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода