back

25-05-2015 09:18



Україна
ЧЕРНІГІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ


від 2015 року №
м.Чернігів






Про встановлення граничного
розміру плати за проживання
у гуртожитку комунального
лікувально-профілактичного закладу
«Чернігівська обласна лікарня»

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 25 грудня 1996 року № 1548 «Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)» (із змінами і доповненнями) та розпорядження голови обласної державної адміністрації від 17 травня 2006 року № 216 «Про ціноутворення», зареєстрованого в Чернігівському обласному управлінні юстиції 30 травня 2006 року за № 14/599 (із змінами і доповненнями):

1. Встановити граничний розмір плати за проживання у гуртожитку комунального лікувально-профілактичного закладу «Чернігівська обласна лікарня» громадян України, осіб без громадянства та іноземців, які займають приміщення, що знаходяться у спільному користуванні кількох осіб, які не перебувають у сімейних відносинах, на рівні 420,00 грн за одне ліжко-місце на місяць протягом року (без урахуванням ПДВ).

2. Вартість електроенергії в тарифі не враховано і оплачується додатково на основі показань приладів обліку, згідно з виставленими рахунками.

3. Конкретний розмір плати встановлюється власником гуртожитку, виходячи з економічної доцільності в межах граничного з урахуванням фактично понесених, але в межах нормативних витрат.

4. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації забезпечити офіційне оприлюднення розпорядження голови обласної державної адміністрації в пресі у визначений законодавством термін.

5. Це розпорядження набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови обласної державної адміністрації згідно з розподілом обов’язків.


Голова обласної
державної адміністрації
В.П.Куліч


  • Аналіз регуляторного впливу
    до проекту розпорядження голови обласної державної адміністрації
    «Про встановлення граничного розміру плати за проживання у гуртожитку комунального лікувально-профілактичного закладу „Чернігівська обласна лікарня”»


  • Останні новини

    Анонси







































     

     

     

     

    Погода