back

Презентовано проекти інфраструктурного розвитку Чернігова

22-05-2015 17:06

У рамках робочої поїздки Міністр інфраструктури України Андрій Пивоварський та відповідальний від Адміністрації Президента за область, керівник Державного управління справами Сергій Березенко, розглянули проекти з питань інфраструктурного розвитку міста Чернігова.

Проекти презентував міський голова Олександр Соколов. До заходу також долучилися перший заступник голови облдержадміністрації Леонід Сахневич, голова обласної ради Микола Звєрєв, керівники установ та організацій міста, представники бізнесу, перевізники.

Під час обговорення акцентовано увагу на основних проблемах інфраструктури міста. Зокрема, необхідно капітально ремонтувати вулиці, що є магістральними і мають державне значення.

Ще один важливий аспект — проведення тролейбусних ліній із району «Масани» до промислової частини міста. Це сприятиме не лише розбудові інфраструктури обласного центру, а й соціальному захисту населення. Також гостро стоїть питання оновлення транспортних одиниць тролейбусного управління.

Під час спілкування з пресою, яке відбулося після презентації, Андрій Пивоварський зазначив, що реалізація більшості проектів розпочнеться згодом. Для впровадження деяких із них необхідно налагодити співпрацю із місцевим автозаводом. Також він повідомив про вирішення проблеми із виплатою заробітної плати працівникам вузлової лікарні Південно-Західної залізниці.



Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода