back

Валерій Куліч триматиме звернення громадян на особистому контролі

21-05-2015 16:54

21 травня голова обласної державної адміністрації Валерій Куліч провів прийом громадян з особистих питань.

В ході спілкування з очільником регіону, зокрема, порушувалося питання надання допомоги міській організації інвалідів «Інтеграція» у вирішенні першочергових проблем.

За словами голови організації, інваліда I групи Дмитра Соболєва, він разом з однодумцями планує створити обласний центр реабілітації для людей з особливими потребами. Для цього потрібні кошти на ремонт приміщення та необхідне устаткування.

Валерій Куліч ідею створення центру підтримав, а також пообіцяв особисто завітати до організації для детального вивчення ситуації.

Наступні звернення стосувалися вирішення житлових питань. А саме – забезпечення постійним житлом переселенців із зони АТО та покращення умов проживання родини інваліда війни в Афганістані.

Що стосується житлового питання родини з Донецька, то, за дорученням керівника області, відповідні служби шукатимуть можливі варіанти його вирішення.

Членам родини воїна-інтернаціоналіста Валерій Куліч пообіцяв детально розібратися з ситуацією та знайти можливі шляхи її вирішення разом з міською владою.

Він також наголосив, що розв’язання кожної проблемної ситуації перебуватиме на його особистому контролі.



Прес-служба облдержадміністрації

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода