back

Міноборони планує купити у Чернігові 70 квартир для військовослужбовців

05-05-2015 08:36

На Чернігівщині у черзі на житло перебуває понад півтори тисячі військовослужбовців. Протягом останніх трьох років ситуація з наданням житла військовослужбовцям в Україні стала критичною. Тому у Міністерстві оборони України вирішили зрушити це питання з мертвої точки.

Так, у поточному році в Чернігові Міноборони має намір закупити 70 квартир для військовослужбовців (у тому числі, учасників АТО та їх родин). П’ятдесят з них буде придбано на умовах пайової участі та двадцять — на вторинному ринку (для прикладу, у Києві їх буде придбано 160 та 40 відповідно, у Запоріжжі — 30 та 20, у Львові — 70 та 30).

Під «вторинним ринком» у Міноборони мають на увазі новозбудоване житло, власником якого є компанія-забудовник, що одержала відповідну декларацію. Такі квартири мають бути повністю оздоблені та готові до заселення (під ключ). Всі вони повинні відповідати вимогам державних будівельних норм України.

При закупівлі житла на умовах пайової участі у будинку на початок проведення конкурсу має бути виконано та документально підтверджено не менше 70% робіт.

Щоб проаналізувати пропозиції з продажу квартир, їх кількість, технічні характеристики, вартість 1 квадратного метра загальної площі житла та інше, у Департаменті капітального будівництва Міністерства оборони України чекають листів від забудовників за електронною адресою [email protected] або на поштову адресу: 03049, м. Київ, Повітрофлотський проспект, 28а.


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
облдержадміністрації

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода