back

Відновлення довіри людей — основна задача, яку треба вирішувати спільно

30-04-2015 16:53

На цьому наголосив голова обласної державної адміністрації Валерій Куліч 30 квітня на церемонії представлення колективу прокуратури Чернігівської області нового керівника ― старшого радника юстиції Віктора Носенка. У заході також взяли участь перший заступник Генерального прокурора України Володимир Гузир, голова обласної ради Микола Звєрєв, керівники силових структур області.

Очільник області зазначив, на сьогоднішній день основна проблема це зневіреність людей. Виправити цю ситуацію та повернути довіру громадян до влади, прокуратури, правоохоронних органів, на його переконання, цілком можливо.

— Тому відновлення довіри людей — основна задача, яку треба вирішувати спільно, — підкреслив Валерій Куліч.

Перший заступник Генерального прокурора України Володимир Гузир у своєму виступі окреслив перспективи введення в дію нового Закону України «Про прокуратуру». Він акцентував увагу на тому, що прокуратурою взято курс на непримиренну боротьбу з корупцією у власних лавах.

― Прокуратура області повинна орієнтувати себе і правоохоронні органи Чернігівщини на якнайшвидше об’єктивне і повне завершення проваджень щодо злочинів, вчинених під час Революції Гідності, ― сказав Володимир Гузир.

У свою чергу, новопризначений прокурор Чернігівської області Віктор Носенко подякував за довіру і пообіцяв наполегливо працювати на те, щоб її виправдати.

Віктор Носенко працює в органах прокуратури з 2002 року. Попередня посада ― прокурор Черкаського району Черкаської області. До цього працював на прокурорсько-слідчих посадах в органах прокуратури Черкащини.



За інформацією прокуратури області

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода