back

29-04-2015 14:29



Україна
ЧЕРНІГІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ


від 2015 року №
м.Чернігів






Про граничні розміри плати
за послуги ринків

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 25 грудня 1996 року № 1548 «Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)» (зі змінами і доповненнями) та розпорядження голови обласної державної адміністрації від 17 травня 2006 року № 216 «Про ціноутворення», зареєстрованого в Чернігівському обласному управлінні юстиції 30 травня 2006 року за № 14/599 (зі змінами і доповненнями):

1. Встановити:

1.1. Граничні розміри плати за послуги, що надаються ТОВ «Ніжинський коопринок» з продажу продовольчих та непродовольчих товарів згідно з додатком 1.

1.2. Граничні розміри плати за послуги, що надаються ТОВ «Прилуцький ринок 1» з продажу продовольчих та непродовольчих товарів згідно з додатком 2.

2. Керівництву ТОВ «Ніжинський коопринок» та ТОВ «Прилуцький ринок 1» при наданні послуг з продажу продовольчих та непродовольчих товарів:

2.1. Встановлювати конкретний розмір плати за послуги у межах визначеного граничного рівня, виходячи із економічної доцільності.

2.2. Вести окремий бухгалтерський облік витрат з надання послуг.

2.3. Визначати торговельне місце згідно з чинним законодавством.

2.4. Встановлювати розмір плати (ставки) за закріплення (бронювання) торговельного місця за день торгівлі на рівні не більше 50 відсотків вартості послуги з утримання та обслуговування торговельного місця в належному технічному та санітарному стані.

2.5. У разі наявності засобів обліку електроенергії, водопостачання та водовідведення на торговельному місці понад встановлену плату за його утримання продавцем додатково сплачується вартість електроенергії, водопостачання та водовідведення за фактичними показниками цих засобів відповідно до укладених угод згідно з чинним законодавством України.

3. Взяти до відома, що пропозиції щодо встановлення інших граничних рівнів плати за послуги ТОВ «Ніжинський коопринок» та ТОВ «Прилуцький ринок 1» з продажу продовольчих та непродовольчих товарів можуть надаватися обласній державній адміністрації згідно з чинним законодавством у випадку, коли встановлені граничні розміри плати за послуги, що надаються ринками з продажу продовольчих та непродовольчих товарів, не відшкодовують витрати з їх надання.

4. Рекомендувати Ніжинському та Прилуцькому міським головам аналізувати обґрунтованість встановлених рівнів плати за послуги, що надаються ТОВ «Ніжинський коопринок», ТОВ «Прилуцький ринок 1» відповідно з продажу продовольчих та непродовольчих товарів, у межах встановлених граничних рівнів.

5. Визнати таким, що втратили чинність, розпорядження голови обласної державної адміністрації від 12 липня 2007 року № 290 «Про граничні розміри плати за послуги ТОВ „Ніжинський коопринок”», зареєстроване в Головному управлінні юстиції у Чернігівській області 27 липня 2007 року за № 19/642, від 10 грудня 2007 року № 455 «Про граничні розміри плати за послуги ТОВ „Прилуцький ринок 1”», зареєстроване в Головному управлінні юстиції у Чернігівській області 13 грудня 2007 року за № 37/660.

6. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації забезпечити офіційне оприлюднення розпорядження голови обласної державної адміністрації у пресі у визначений законодавством термін.

7. Це розпорядження набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

8. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови обласної державної адміністрації згідно з розподілом обов’язків.


Голова обласної
державної адміністрації
В.П.Куліч


  • Додаток 1 до розпорядження голови обласної державної адміністрації «Граничні розміри плати за послуги, що надаються ТОВ «Ніжинський коопринок» з продажу продовольчих та непродовольчих товарів»

  • Додаток 2 до розпорядження голови обласної державної адміністрації «Граничні розміри плати за послуги, що надаються ТОВ «Прилуцький ринок 1» з продажу продовольчих та непродовольчих товарів»

  • Аналіз регуляторного впливу до проекту розпорядження
    голови обласної державної адміністрації
    «Про граничні розміри плати за послуги ринків»


  • Останні новини

    Анонси







































     

     

     

     

    Погода