back

Ракетомоделісти з Ніжина стали переможцями першого етапу Кубка світу сезону 2015

16-04-2015 11:27

У місті Гродно Республіка Білорусь на Великдень ракетомоделісти відкрили новий спортивний сезон. Перший серед цьогорічних етапів Кубка світу «Кубок Гродно» проходив з 10 по 12 квітня.

У міжнародних змаганнях взяли участь понад 70 моделістів з шести країн. У п'яти різних класах «літали» спортсмени з Республіки Білорусь, України, Латвії, Литви, Естонії та Російської Федерації.

Кращими серед українських ракетомоделістів виявилися льотчики моделей-копій. Ніжинець Сергій Труш, випускник гуртка ракетомоделювання Ніжинської станції юних техніків, посів друге місце, а Сергій Шуляк приніс Україні бронзу. Хлопці виступили в класі S7 з прототипами Trailblazer II і Taurus Tomahawk. Підготував майбутніх переможців тренер Денис Приданников (керівник ракетомодельного гуртка Ніжинської СЮТ).

Приємно відзначити, що перші медалі нового сезону здобули наші земляки з Ніжина. Бажаємо хлопцями і в майбутньому з легкістю підкорювати усі спортивні вершини і здобути ще не одну перемогу на найпрестижніших змаганнях!



За інформацією
Управління освіти і науки
облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода