back

Зробимо Чернігівщину чистішою у День довкілля — 4 квітня

27-03-2015 16:52

Щорічно протягом квітня в Чернігівській області проводиться місячник благоустрою. У його рамках відбувається велика толока: жителі області прибирають парки, сквери, очищують водні джерела, висаджують зелені насадження тощо.

Цьогорічна акція «За чисте довкілля» на території області проходитиме 4 квітня, у суботу. Її метою є покращення стану навколишнього природного середовища, поліпшення естетичного і санітарного стану прибудинкових територій і об’єктів масового перебування та відпочинку населення.

За словами в.о. директора Департаменту житлово-комунального господарства, регіонального розвитку та інфраструктури облдержадміністрації В’ячеслава Сальнікова, під час минулорічної акції вдалося зробити чимало.

Організатори акції цього року планують, насамперед, упорядкувати місця, пов’язані із перемогою у Другій світовій війні: 28 меморіальних комплексів, майже 1200 братських могил та близько 1000 місць почесних поховань.

Окрім цього в належний естетичний та санітарний стан будуть приведені прибудинкові території, дитячі та спортивні майданчики, парки, сквери, інші громадські місця.

У кожному населеному пункті будуть закладені нові зелені зони, висаджуватимуться саджанці дерев та кущів.

— Сподіваємось, що до великої весняної толоки в області долучиться багато жителів Чернігівщини. Гуртом ми зможемо зробити Сіверський край чистішим, привабливішим та безпечнішим для проживання. Тому закликаємо всіх громадян взяти участь у Дні довкілля, що проходитиме в усіх населених пунктах 4 квітня, — наголосив В’ячеслав Сальніков.


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю ОДА

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода