back

Захист інтересів держави і суспільства від протиправних посягань – відповідальна і благородна місія Служби безпеки України

25-03-2015 15:27

25 березня відзначається 23-я річниця від дня створення Служби безпеки України. У день професійного свята в Управлінні СБУ в Чернігівській області відбулися урочистості, участь у яких взяли виконуючий обов’язки голови обласної державної адміністрації Сергій Журман, голова обласної ради Микола Звєрєв, керівники правоохоронних і судових органів.

Відкрив урочисте зібрання начальник Управління Служби безпеки України в Чернігівській області полковник Олександр Довженко. Він привітав колег та ветеранів зі святом і побажав їм міцного здоров‘я, миру, витримки, ап також вагомих успіхів у роботі на благо нашої держави та українського народу.

Вітаючи присутніх з професійним святом, Сергій Журман відзначив, що захист інтересів держави і суспільства від протиправних посягань – відповідальна і благородна місія, яка вимагає високого професіоналізму, мужності та рішучості.

Відзначивши високу кваліфікацію працівників обласного управління Службі безпеки, в.о. голови облдержадміністрації висловив упевненість, що особовий склад управління зробить все можливе для забезпечення високої ефективності вирішення поставлених завдань Президентом України перед Службою безпеки.

Під час урочистостей співробітники Служби безпеки України отримали відомчі нагороди, чергові військові звання, відзнаки обласної державної адміністрації та обласної ради.



Прес-служба облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода