back

20-03-2015 12:53



Україна
ЧЕРНІГІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ


від 2015 року №
м.Чернігів






Про тарифи на інвентаризацію
нерухомого майна, що здійснюється
суб’єктами господарювання на
території Ічнянського району

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 25 грудня 1996 року № 1548 «Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)» (зі змінами і доповненнями) та розпорядження голови обласної державної адміністрації від 17 травня 2006 року № 216 «Про ціноутворення», зареєстрованого в Чернігівському обласному управлінні юстиції 30 травня 2006 року за № 14/599 (зі змінами і доповненнями):

1. Встановити тарифи на інвентаризацію нерухомого майна за одну норму часу, без ПДВ, що здійснюється суб’єктами господарювання на території Ічнянського району:

для населення – 47,22 грн;

для інших споживачів – 50,93 гривень.

2. Суб’єктам господарювання при застосуванні тарифів на інвентаризацію нерухомого майна необхідно:

2.1. Чітко дотримуватись вимог Збірника норм часу на роботи та послуги, що виконуються бюро технічної інвентаризації України, затвердженого наказом Державного комітету України з питань житлово-комунального господарства від 21 листопада 2003 року № 198, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 12 лютого 2004 року за № 188/8787 (зі змінами і доповненнями).

2.2. Забезпечити обов’язкове ведення кількісного обліку прийнятих замовлень на виконання робіт з інвентаризації нерухомого майна кожної послуги окремо, у тому числі за терміновими замовленнями.

3. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови обласної державної адміністрації від 29 вересня 2010 року № 330 «Про тарифи на інвентаризацію нерухомого майна, що здійснюються комунальним підприємством „Бюро технічної інвентаризації” Ічнянської районної ради», зареєстроване в Головному управлінні юстиції у Чернігівській області 19 жовтня 2010 року за № 25/819.

4. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації забезпечити офіційне оприлюднення розпорядження голови обласної державної адміністрації у пресі у визначений законодавством термін.

5. Це розпорядження набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови обласної державної адміністрації згідно з розподілом обов’язків.


В.о.голови обласної
державної адміністрації
С.М.Журман


  • Аналіз регуляторного впливу до проекту регуляторного акта «Про тарифи на інвентаризацію нерухомого майна, що здійснюється суб’єктами господарювання на території Ічнянського району»

  • Останні новини

    Анонси







































     

     

     

     

    Погода