back

На сьогодні в області перебуває понад десять з половиною тисяч переселенців

04-03-2015 16:27

Всі вони потребують тієї чи іншої допомоги. Після звернення до органів соціального захисту населення 896 сім’ям продовжено виплати соціальної допомоги за тимчасовим місцем проживання, 4367 особам переоформлено пенсії, 185 громадянам відновлено документи, 910 дітей влаштовано до шкіл області, 215 – до дитячих садочків. До лікувальних закладів звернулося 2 217 переселенців.

З 4136 сімей, що мають право на допомогу відповідно до постанови Кабміну «Про надання щомісячної адресної допомоги особам, які переміщуються з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції, для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг» 3788 сімей вже її одержують, оформлення допомоги для решти триває.

В Управлінні ДСНС в області для звернень переселенців діє цілодобова «гаряча» телефонна лінія за номером (0462) 65-25-41 або 101. У разі звернення на неї після з’ясування потреби дзвінок автоматично може бути переадресовано до тих служб, у компетенції яких лежить вирішення питання.

Актуальні номери телефонів, роз’яснення нормативних актів, інша корисна для переселенців інформація розміщена у відповідних рубриках на сайтах облдержадміністрації та Управління ДСНС у Чернігівській області.


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода