back

13-02-2015 09:22

Інформаційне повідомлення
про громадське обговорення проекту плану заходів щодо вшанування в області
у 2015 році подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні

На підтримку ініціатив громадськості та з метою увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року — лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України, обласною державною адміністрацією розроблено відповідний проект плану заходів.

Даний проект плану заходів виноситься на громадське обговорення, яке триватиме з 13 лютого 2015 року — до 16 лютого 2015 року.

Зауваження та пропозиції до проекту прийматимуться Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації на електронну пошту [email protected]. У темі листа обов’язково зазначити тему «Пропозиції до Плану заходів до Дня Героїв Небесної Сотні».

Контактна особа: Жирнов Ігор Іванович, начальник відділу суспільно-політичного моніторингу управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації (тел. 67-57-97).


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
облдержадміністрації



Проект Плану заходів
щодо вшанування в області у 2015 році подвигу учасників Революції гідності
та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні



Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода