back

26-12-2014 17:07

Інформаційне повідомлення
про громадське обговорення проекту плану заходів щодо підготовки
та відзначення в області у 2015 році Дня Соборності України

З нагоди 96-ї річниці проголошення Акта злуки Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки та з метою належного відзначення у 2015 році Дня Соборності України, виховання у громадян почуття патріотизму і гордості за свою державу Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації розроблено відповідний план заходів.

Даний проект плану заходів виноситься на громадське обговорення, яке триватиме 29 грудня 2014 року — 12 січня 2015 року.

Зауваження та пропозиції до проекту прийматимуться Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації до 13 січня 2015 року на електронну пошту [email protected]. У темі листа обов’язково зазначити тему «Пропозиції до Плану заходів до Дня Соборності України».

Контактна особа: Жирнов Ігор Іванович, начальник відділу суспільно-політичного моніторингу управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації (тел. 67-57-97).


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
облдержадміністрації





План заходів
щодо підготовки та відзначення в області у 2015 році
Дня Соборності України



Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода