back

Сергій Журман: Працівники органів внутрішніх справ Чернігівщини гідно несуть високе звання правоохоронця

20-12-2014 14:24

На цьому в.о. голови обласної державної адміністрації наголосив під час урочистих зборів з нагоди Дня міліції України, який відзначається 20 грудня.

Вітаючи працівників органів внутрішніх справ та ветеранів міліції, Сергій Журман висловив вдячність усім, хто за покликом серця обрав для себе нелегку і тривожну, мужню та вкрай важливу для суспільства професію – захищати життя, стверджувати законність та правопорядок в нашій державі.

Як невід’ємна частина суспільного організму наша міліція переживає складний період перебудови, адаптації до нових умов правоохоронної діяльності, сучасної ідеології та практики.

Ми віддаємо шану і низько вклоняємось ветеранам органів внутрішніх справ, які віддали свої сили і здоров’я служінню Закону, сім’ям загиблих правоохоронців, котрі ціною власного життя захистили людей від злочинних посягань. Їх мужність і героїзм на завжди залишаться в нашій пам’яті, - наголосив в.о. голови облдержадміністрації.

Сергій Журман також висловив упевненість у тому, що працівники органів внутрішніх справ Чернігівщини і надалі будуть гідно нести високе звання правоохоронця, з честю виконувати свій професійний обов’язок в ім’я миру і спокою в суспільстві.

Присутніх також привітали тимчасово виконуючий обов’язки начальника Управління Міністерства внутрішніх справ України в Чернігівській області підполковник міліції Вадим Філашкін, голова обласної ради Микола Звєрєв, перший заступник Чернігівського міського голови Микола Миргородський.



Прес-служба облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода