back

Святкове диво від Святого Миколая

19-12-2014 13:29

19 грудня близько 400 дітей соціально незахищених категорій з усієї області зібрало у Чернігівському обласному Палаці дітей та юнацтва улюблене свято – День Святого Миколая.

Діти із задоволенням погралися із казковими героями біля Новорічної ялинки, продемонструвати свої таланти та здібності, переглянули святкову виставу.

З подарунками та привітаннями на свято завітали в.о. голови обласної державної адміністрації Сергій Журман та голова обласної ради Микола Звєрєв.

Вітаючи дітей з одним з найсвітліших і найрадісніших свят, керівники області побажали їм міцного здоров’я, здійснення усіх найзаповітніших мрій і сподівань, миру і любові.

Під час спілкування з представниками засобів масової інформації в.о. голови облдержадміністрації зауважив, що незважаючи на кризу в країні, влада піклується про майбутнє найменших громадян нашої держави.

У цьому році ми відновили роботу 10 дитячих садків – один з них відкрився сьогодні у с. Кучинівка Щорського району. І це є знаковим перш за все для батьків, які живуть у сільській місцевості, адже з розвитком інфраструктури відпадає необхідність шукати кращої долі для своїх дітей у великих містах.

Тому завдання і органів виконавчої влади, і місцевого самоврядування якомога більше робити для підвищення якості життя у віддалених куточках області, - підкреслив Сергій Журман.

Також він розповів про роботу, що проводиться органами влади у напрямку захисту прав дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах та допомоги багатодітним родинам.

Говорячи про родини вимушених переселенців, діти яких також отримали вітання і подарунки до свята, в.о. голови облдержадміністрації наголосив, що влада робить все можливе, щоб вони відчували себе як удома.

Безперечно, це дуже важко зробити і ми розуміємо, що наших зусиль для повноцінної заміни їм домівки буде недостатньо. Але ми повинні робити все настільки щиро, щоб вони зрозуміли – про них тут турбуються не лише у свята, а повсякчас, - зазначив Сергій Журман.



Прес-служба облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода