back

Свято Миколая для дітей вимушених переселенців

19-12-2014 11:36

В Україні з давніх-давен День Святого Миколая відзначають з особливим шануванням, адже це свято чарівне і незвичайне. З найбільшим нетерпінням його очікують діти у сподіванні на здійснення своїх мрій та отримання подарунків.

На Чернігівщині, щоб кожна малеча відчула радість прийдешнього свята, рятувальники відвідують дитячі будинки та школи-інтернати, а 18 грудня вони разом з командою юних пожежників, учнями чернігівської школи №29 та представниками обласної організації Добровільного пожежного товариства завітали у санаторій "Десна". Тут разом із батьками проживають 69 маленьких вимушених переселенців зі Східних областей України.

З вітальними словами до дітей та дорослих звернувся заступник начальника Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій полковник служби цивільного захисту Олександр Нагуло.

Далі присутні поринули у святкову концертну програму, що підготували юні помічники рятувальників і учні чернігівської школи №29. Цікаві казкові персонажі, веселі танці, забавні ігри, вітання та подарункові набори солодощів від учасників Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежників. Все це створило незабутню теплу і радісну атмосферу.

Крім того, учні 29-ї школи підготували у вигляді будиночків листи-вітання та пряникові торти. Вони вручили їх дітям вимушених переселенців з такими щирими словами: "Нехай ці солодкі пряникові будиночки, що нам дорогою саме для вас передав Святий Миколай, надихають на добро, гарне навчання та прагнення до здійснення мрій. І хай наші листи-будиночки нагадають – ви не одні, з вами ми – учні школи №29 м. Чернігова, всі учасники Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежників, співробітники Державної служби України з надзвичайних ситуацій та вся Україна!".

По завершенню концертної програми, маленькі та дорослі глядачі зі словами вдячності довго аплодували її учасникам за теплі привітання та створений гарний настрій.




За інформацією
Управління ДСНС у
Чернігівській області

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода