back

Примусове стягнення внесків Пенсійного Фонду

30-10-2014 16:38

З метою примусового стягнення заборгованості працівники управління Пенсійного фонду України в м. Чернігові активно співпрацюють з відділами державної виконавчої служби міського управління юстиції та ще 12 відділами державної виконавчої служби як Чернігівської, так і інших областей.

Питання про стан виконання виконавчих проваджень, відкритих щодо боржників Пенсійного фонду України відділами ДВС Чернігівського міського управління юстиції, розглянуто на нараді за участю начальника управління Пенсійного фонду України у м.Чернігові Миколи Демченка, начальника Деснянського відділу ДВС ЧМУЮ Юрія Приходька та начальників структурних підрозділів відділу ДВС та управління Пенсійного фонду України в м. Чернігові.

Як зазначалося, станом на 01.10.2014 року на виконанні в ДВС перебуває 4022 виконавчих документи на суму 15,2 млн. грн. Протягом 2014 року надходження від державної виконавчої служби склали лише 1,7 млн. грн., що становить 7,9% від сум, які підлягали примусовому стягненню. У своєму виступі акцентував увагу на особливо проблемних боржниках, виконавчі провадження щодо яких перебувають на виконанні.

За результатами проведеної наради напрацьовано перспективи щодо погашення платниками сум заборгованих внесків, намічено шляхи активізації цієї роботи та примусові заходи для стягнення коштів від боржників.



За інформацією
головного управління Пенсійного фонду України
в Чернігівській області

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода