back

Вітання з нагоди Дня працівника соціальної сфери

31-10-2014 17:00

Шановні працівники соціальної сфери !

Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята. Ваша робота є дуже непростою, але надзвичайно важливою для суспільства. Допомога тим, хто самостійно не може впоратися з життєвими труднощами, є однією з найважливіших справ на землі, адже своєю самовідданою працею ви повертаєте людям віру в себе.

Ваші напружені трудові будні сповнені практичною добротою, турботою про самотніх та інвалідів, піклуванням про малозабезпечені та багатодітні сім'ї, безробітних громадян та безпритульних дітей.

Ви завжди на передньому плані при вирішенні соціальних проблем суспільства. Місія, яку вам доводиться виконувати, особлива у своєму подвижництві та благородстві, адже основу будь-якої соціальної роботи становлять любов, милосердя та співчуття.

Переконані, що властиві працівникам соціальної сфери Чернігівщини почуття обов’язку, відповідальність та висока духовність і надалі будуть запорукою успішної реалізації державної соціальної політики в області.

Зичимо усім працівникам галузі здоров'я і добробуту, натхнення і успіхів у вашій благородній справі та подальших професійних досягнень.


В.о. голови обласної
державної адміністрації

Голова обласної ради

Сергій Журман Микола Звєрєв

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода