back

Актуальні проблеми фізичного виховання та спорту

17-10-2014 12:45

Традиційна VІІ міжнародна наукова конференція пам’яті Анатолія Лапутіна «Актуальні проблеми фізичного виховання та спорту» розпочала свою роботу 16 жовтня в актовій залі Чернігівського національного педагогічного університету імені Т.Г.Шевченка.

Пленарне засідання відкрив член-кореспондент Національної академії педагогічних наук України, доктор педагогічних наук, професор, ректор ЧНПУ імені Т.Г.Шевченка Микола Носко. Він привітав учасників та гостей з початком роботи конференції, наголосив на тому, що цей захід щороку збирає фахівців, відданих шляхетній справі, адже це чудова нагода для спеціалістів і науковців галузі, обмінятися досвідом, новими напрацюваннями, досягненнями, відкриттями.

Також, з вітальним словом до присутніх звернулася кандидат філологічних наук, доцент Лапутіна Олександра Олександрівна.

У конференції взяли участь 128 науковців з України, Республіки Білорусь та Польщі.

Продовженням роботи науково-практичної конференції стали секційні засідання. Учасники конференції у своїх доповідях та під час дискусій розкривали актуальні проблеми сучасної біомеханіки фізичного виховання і спорту, теорії та методики фізичного виховання і спорту, педагогіки, питання освіти в Україні, обмінювалися думками щодо їх вирішення. Склад міжнародної конференції представлений не лише маститими науковцями, а й тренерами дитячо-юнацьких спортивних шкіл міста. Саме вони будуть впроваджувати в практичний тренувальний процес результати досліджень біомеханіки спорту.

Загалом свої наукові статті презентували 17 докторів наук, 32 кандидати наук та 37 аспірантів.

Конференція продовжує свою роботу і закінчиться 17 жовтня секційними заняттями.



За інформацією
Чернігівського національного педагогічного
університету імені Т.Г.Шевченка

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода