back

Відбулось засідання президії Громадської ради

17-10-2014 12:26

16 жовтня члени президії Громадської ради при облдержадміністрації заслухали інформацію робочої групи з проведення громадського моніторингу створення РЛП в урочищі Ялівщина. Робочою групою було ініційовано направлення звернення до облдержадміністрації та обласної ради щодо невідповідності займаній посаді нинішнього директора КЗ РЛП «Ялівщина» Анатолія Мороза. Робоча група також має напрацювати пропозиції до проекту рішення про створення наглядової ради КЗ РЛП «Ялівщина».

Обговорювались питання подальшої роботи комітету з питань екології та природних ресурсів Громадської ради, стану виконання доручення голови облдержадміністрації за підсумками зустрічі з президією Громадської ради та протокольного доручення, за підсумками засідання з обговорення фактів неправомірних дій та втручання у підприємницьку діяльність з боку окремих співробітників правоохоронних органів, яке відбулось в облдержадміністрації 3 вересня цього року.

Члени президії ознайомились зі зверненнями до Громадської ради при облдержадміністрації від колективів Чернігівського шкірно-венерологічного диспансеру Чернігівської обласної ради та салону-перукарні «Соната».

Також заслухано інформацію про перше засідання робочої групи Громадської ради при облдержадміністрації з визначення незалежної оцінки впливу на оточуюче середовище діяльності птахофабрики з вирощування качок у Козелецькому районі, яке відбулось 8 жовтня за участю директора ТОВ «Регіонпродукт-Україна» Сергія Малашенка та заступника начальника Державної екологічної інспекції в області Валентини Дзюби.

Крім того, було вирішено розпочати роботу по створенню ініціативної групи з підготовки установчих зборів з формування нового складу Громадської ради при Чернігівській облдержадміністрації. Термін повноважень нинішнього складу Громадської ради закінчується 16 січня 2015 року.

Не пізніше 16 грудня цього року облдержадміністрація має оприлюднити на своєму офіційному веб-сайті підготовлене ініціативною групою повідомлення про дату, час, місце, порядок проведення установчих зборів, порядок подання заяв для участі в установчих зборах, відомості про склад ініціативної групи.



За інформацією президії Громадської ради
при облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода