back

Чернігівські вироби з паперу та картону експортуються у 20 країн світу

17-10-2014 12:08

Підприємства з виробництва паперу та паперових виробів займають вагоме місце в промисловості області. Так, за січень–серпень поточного року підприємства галузі реалізували продукції на суму майже 1,3 мільярдів гривень. Це становить 12,1% від загального обсягу реалізації промислової продукції, повідомляє Головне управління статистики у Чернігівській області.

З початку року збільшилося виробництво паперу та картону, журналів реєстраційних, книг бухгалтерських, швидкозшивачів, формулярів і бланків, виробів канцелярських інших із паперу та картону, шпалер.

Продукція підприємств із виробництва паперу та виробів з паперу користується попитом не тільки в Україні, а й за її межами. Вироби з паперу та картону експортувалися до 20 країн світу. Понад 90% усіх товарів цієї групи отримували Російська Федерація, Казахстан, Азербайджан, Узбекистан та Білорусь.

За січень–серпень 2014р. обсяг експорту цієї продукції становив понад 95 мільйонів доларів США, що на 13,1% більше, ніж рік тому.

У I півріччі 2014 року підприємствами з виробництва паперу та паперових виробів освоєно понад 61 мільйон гривень капітальних інвестицій, або 14,7% всіх інвестицій промисловості.


Головне управління статистики в області

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода