back

Вітання з нагоди Дня працівників харчової промисловості

17-10-2014 17:00

Шановні працівники та ветерани харчової промисловості!

Від імені обласної державної адміністрації, обласної ради щиро вітаємо Вас із професійним святом. Цей день на Чернігівщині відзначають не лише колективи підприємств, які давно відомі як виробники якісної харчової продукції, але і багато малих приватних підприємств, які сьогодні працюють у сфері виготовлення продуктів харчування.

Завдяки вам харчова галузь розвивається і міцно утримує лідируючі позиції на вітчизняному ринку. Віримо, що натхненне й уміле поєднання найновіших технологій і передового досвіду з добрими українськими традиціями значно розширить асортимент та забезпечить високу конкурентоспроможність вітчизняного продукту. Завдяки своїй якості, поживним і смаковим властивостям місцеві продовольчі товари користуються широким попитом у споживачів.

Сьогодні харчові підприємства Чернігівщини не лише забезпечують продовольчу безпеку. Розуміючи складну ситуацію в державі, вони не залишаються байдужими і підтримують жителів східних областей, а також надають посильну допомогу Збройним Силам України.

Переконані, що ваші зусилля, спрямовані на розвиток галузі, не обмежаться досягнутим, а сприятимуть підвищенню рівня життя співвітчизників, утриманню лідируючих позицій на вітчизняному ринку та вирішенню питань продовольчої безпеки.

Окремі слова вдячності висловлюємо ветеранам харчової промисловості - для них праця стала справою життя, якій було віддано так багато майстерності і життєвого тепла.

Бажаємо усім вам міцного здоров’я, затишку і добробуту в родинах, непереможної віри в заможне майбутнє нашої країни.


В.о. голови обласної
державної адміністрації

Голова обласної ради

Сергій Журман Микола Звєрєв

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода