back

Чернігівські артисти дали концерт для бійців 13-го батальйону територіальної оборони

19-09-2014 13:02

18 вересня артисти Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм повернулися із зони АТО, де виступили з концертом перед бійцями 13-го чернігівського батальону територіальної оборони. До армійців завітали фольклорний ансамбль «CHE VOICE» академічного камерного хору ім. Д. Бортнянського у складі Ольги Новик, Олександра Волкова, Надії Мовлян, Ігоря Гарбуза, Руслани Скрипець, Євгена Примака, Вікторії Майстренко та директора-розпорядника камерного хору Ігоря Найдьона, солісти філармонійного центру - лауреат Міжнародних конкурсів В’ячеслав Мацвійко, Ніна Коцур та звукорежисер Володимир Попов.

У програмі концерту звучали патріотичні українські пісні, українські народні хіти в джазовій обробці, а також сучасні популярні композиції.

Особовий склад зі щирою радістю прийняв мистецький подарунок. Організований концерт дав можливість військовослужбовцям перепочити душею і відволіктись від суворої буденності.

Артисти своїм виступом прагнули зміцнити бойовий дух наших захисників та висловити їм подяку за мужність та самовідданість у важкій боротьбі за мир та спокій в Україні.



За інформацією філармонійного центру

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода