back

У цьому році будівельники області виконали робіт на суму майже 370 мільйонів гривень

19-09-2014 10:28

За інформацією Головного управління статистики у січні–серпні 2014 року в області здійснювали будівельну діяльність 126 підприємств. Разом вони виконали будівельних робіт на суму 369,7 млн грн. Індекс будівельної продукції в області за цей період становив 140,3% проти відповідного періоду 2013 року.

Як повідомляють статисти, три чверті загального обсягу будівельних робіт виконано підприємствами на будівництві будівель, решта – на будівництві інженерних споруд.

Підприємствами трьох міст обласного значення (Чернігів, Ніжин та Прилуки) виконано 92,9% загального обсягу будівництва, зокрема 40,8% – будівельниками м. Чернігова.

Вагому частку робіт здійснено будівельниками таких підприємств, як Чернігівське ДП «Укрсівербуд», Ніжинське ТОВ «Північно-Український будівельний альянс», Прилуцьке ПП «Трансвіт», Чернігівське ТОВ «Житлобудсервіс», Прилуцьке управління бурових робіт, Прилуцьке НГВУ «Чернігівнафтогаз» ПАТ «Укрнафта».

Нове будівництво, реконструкція, розширення та технічне переоснащення склали 90,1% від загального обсягу виконаних будівельних робіт, капітальний і поточний ремонти – 5,7% та 4,2% відповідно.


За інформацією Головного управління статистики

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода