back

Свято першого дзвоника у Чернігівському військовому ліцеї

01-09-2014 12:57

На свято першого дзвоника заступник голови-керівник апарату обласної державної адміністрації Сергій Журман 1 вересня завітав до Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою.

На урочистій лінійці були присутні також Начальник Головного штабу Військово-повітряних сил України, генерал-лейтенант авіації, керівник піклувальної ради ліцею Любомир Петрів, заступник Чернігівського міського голови Станіслав Віхров, начальник Державного науково-випробувального центру ЗСУ полковник Володимир Башинський.

За словами начальника ліцею полковника Миколи Шпака, у новому учбовому році розпочнуть навчання 160 вихованців, 71% з яких юнаки з Чернігівщини, решта — з інших областей України. Основною метою навчально-виховного процесу у ліцеї є підготовка учнів до вступу у вищі навчальні заклади як силових структур, так і цивільних.

Сергій Журман, звертаючись з вітальним словом до ліцеїстів, батьків та викладачів, поздоровив усіх зі святом та побажав миру і злагоди в країні.

— Ви починаєте новий етап в своєму житті. Етап навчання, змужніння і самостійності. Звертаюся до ваших батьків — вірю в те, що ви віддали найцінніше, що у вас є — ваших дітей, у надійні руки вихователів славетного Чернігівського ліцею. Важкі часи переживає зараз Україна. Сподіваюсь на те, що ситуація на сході та півдні країни налагодиться у цьому році, а випускникам не доведеться використовувати бойову зброю, – зазначив заступник голови.

Також Сергій Журман вручив нагороди кращим викладачам ліцею.

Під час урочистої лінійки вихованці ліцею дали обіцянку і зобов’язання сумлінно вивчати навчальні дисципліни, загартовувати себе фізично і наполегливо готуватись до вступу у вищі навчальні заклади та майбутнього дорослого життя.

Завершилось свято першого дзвоника підняттям Державного Прапора та виконанням гімну України.



Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода