back

Запобігти необґрунтованим звільненням працівників

01-09-2014 10:26

27 серпня спеціалісти Бобровицького районного центру зайнятості разом із представником райуправління юстиції провели семінар-навчання для роботодавців на тему «Запобігання необґрунтованим звільненням працівників та соціальний захист працівників, які підлягають звільненню». Участь у заході взяли роботодавці та голови профспілок ринкоутворюючих підприємств Бобровиччини.

Заступник начальника відділу надання соціальних послуг центру зайнятості Анна Чернишова наголосила, що мета заходу - запобігти необґрунтованим звільненням, покращити співпрацю керівництва підприємств з профспілками задля захисту прав трудової людини.

Про заходи соціального захисту працівників, що підлягають звільненню, порядок реєстрації їх у службі зайнятості, надання їм допомоги по безробіттю, а також шляхи удосконалення взаємодії центру зайнятості із роботодавцям щодо вирішення соціально-економічних проблем та зміцнення кадрового потенціалу підприємств розповів директор Бобровицького центру зайнятості Микола Демидюк.

Начальник районного управління юстиції Інна Овдій ознайомила присутніх з деякими нормами трудового законодавства, порадила як запобігти необґрунтованим звільненням та як врегулювати трудові відносини у разі призову або вступу працівника на військову службу.

Будемо сподіватися, що цей захід сприятиме дотриманню роботодавцями вимог чинного законодавства.


За інформацією
Чернігівського обласного
центру зайнятості

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода