back

Володимир Івашко: Максимальна допомога родинам загиблих та мобілізованих сьогодні для всіх питання номер один

26-08-2014 12:11

На цьому голова обласної державної адміністрації акцентував увагу 26 серпня під час оперативної наради.

Він закликав керівників структурних підрозділів ОДА, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади та керівників районів не ділити між собою існуючі проблеми, а посилити роботу у даному напрямку.

Побувати в кожній родині, де є мобілізовані, загиблі, поранені. Підтримувати з ними постійний зв’язок, досконально вивчити всі проблеми та потреби. Системна опіка та максимальна допомога родинам загиблих і мобілізованих сьогодні для всіх нас – питання номер один.

Ми не повернемо життя загиблим, але маємо зробити все можливе для сімей, які втратили найдорожчих людей щоб не залишати їх наодинці з бідою, — підкреслив очільник області.

Не знімається з порядку денного допомога вимушеним переселенцям з АР Крим та східних областей країни – їх на Чернігівщину вже прибуло 2543 особи. Їм надається допомога в розселенні, працевлаштуванні, отриманні соціальних виплат, лікуванні, влаштуванні дітей до дитячих садків, шкіл і вищих навчальних закладів.

Як наголосив Володимир Івашко, час перейматися іншою проблемою, а саме — забезпечити людей теплим одягом та взуттям напередодні осінньо-зимового періоду.

Він закликав розгорнути масштабну інформаційну кампанію та залучити до вирішення даного питання не лише органи влади, але й волонтерів.

Люди повинні бути нагодовані, одягнуті та обігріті. Це наш громадянський обов’язок, - заявив голова облдержадміністрації.


Прес-служба облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода