back

Урочистий мітинг з нагоди газифікації Жукоток

14-10-2010 16:05

14 жовтня символічний блакитний факел запалили іще в одному, 89-му населеному пункті Чернігівського району – в селі Жукотки. Для жителів територіальної громади це стало справжнім святом. Його чекали майже чотири роки, від грудня 2006-го, коли в селі організували кооператив “Надія” для будівництва газогону, який очолив Іван Фрол.

Урочистий мітинг з нагоди газифікації Жукоток відкрив сільський голова Валерій Сінкевич. На імпровізованій трибуні на ганку Будинку культури – гості: перший заступник голови обласної державної адміністрації Станіслав Прокопенко, народний депутат України Михайло Чечетов, голова райдержадміністрації Микола Кудрик, інші посадові особи. «Ми довго чекали цього, – сказав, відкриваючи свято, Валерій Сінкевич. – Спасибі всім, хто повірив у наші плани, допоміг, підтримав».

«Газифікація вашого села – лише один із кроків побудови нової України, нової Чернігівщини», – відзначив перший заступник голови ОДА Станіслав Прокопенко. А народний депутат Михайло Чечетов запевнив, що в країні назавжди перегорнуто сторінку непорозумінь у владі: вона працює в ім’я благополуччя й добробуту кожної родини. «До 110 осель жителів Жукоток прийде газ, – сказав голова РДА Микола Кудрик. – Я радію за вас, радію разом з вами. Повірте, що це свято не лише вашого села, а й всього Чернігівського району».

І ось настав урочистий момент – на вулиці Незалежності навпроти Будинку культури запалено символічний блакитний вогник. Факел освятив настоятель Святомиколаївського храму отець Георгій.





За інформацією Світлани НЕСТЕРЕНКО

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода