back

Кордон за добу

30-07-2014 16:27

Протягом доби обстановка на державному кордоні України в межах Чернігівщини залишалася стабільною та контрольованою. Державний кордон охороняється посилено, в пунктах пропуску через державний кордон здійснюється посилений прикордонний контроль.

Персоналом прикордонного загону забезпечено недоторканість державного кордону України, безперебійну роботу всіх пунктів пропуску та належну безпеку осіб, що перетинають державний кордон.

За добу через державний кордон України у встановленому порядку пропущено 7,2 тис. осіб та 1,5 тис. транспортних засобів, таким чином зафіксовано зменшення пасажиропотоку на 14%.

Через державний кордон не пропущено 13 осіб, з яких 4 незаконних мігранти. Серед не пропущених 4 громадян Російської Федерації, 2 з яких не змогли підтвердити мету свого перебування в Україні, а інші не мали відповідного фінансового забезпечення на час перебування в Україні.

До адміністративної відповідальності за порушення правил перебування в Україні іноземних громадян та осіб без громадянства притягнуто 3 особи, на яких накладено штрафів на загальну суму 1377 гривень.


Прес-служба Чернігівського
прикордонного загону

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода