back

Шкідливого впливу на людей і навколишнє середовище не буде

25-07-2014 16:30

Питання «зашкодить чи не зашкодить» нова качина ферма, що на Козелеччині, й досі висить у повітрі. Щоб розвіяти, або підтвердити всі сумніви, Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю запропонував журналістам області додатковий прес-тур.

Журналісти спочатку поставили свої запитання заступнику директора ТОВ «Регіонпродукт-Україна» Ігорю Іллєнку.

- Продукція, яку ми будемо випускати, не містить жодних антибіотиків і стимуляторів росту. М’ясо, яке отримає споживач, буде корисним і смачним. Стосовно забруднення навколишнього середовища, можу із стовідсотковою впевненістю сказати, що жодних катаклізмів не буде, - підкреслив представник компанії.

Також журналісти під час прес-туру дізналися, що качина ферма будується за найновішими технологіями, які випереджають європейські стандарти.

Комплекс включатиме в себе інкубаторій, площі для утримання батьківського поголів’я та відгодівлі каченят, забійний цех, комбікормовий завод зі складом для зберігання зерна і біогазову установку.

Представники ЗМІ побували на будівництві комбікормового заводу, а також побачили інкубаторій.

Наприкінці прес-туру журналісти поспілкувалися з мешканцями села Булахів, яке знаходиться по сусідству з качиною фермою. Деякі радіють, бо отримають роботу з хорошою заробітною платою. Інші, навпаки, висловили сумніви, адже думають, що навколо ферми буде стояти сморід.

Ігор Іллєнко запевнив, що смороду і будь яких інших незручностей не буде.

- Через два місяці ми за власні кошти збудуємо нову об’їзну дорогу, щоб біля подвір’я людей не їздили машини. Також відремонтуємо будинок культури і будемо всіляко намагатися розвивати регіон, адже наше основне завдання - не нашкодити екології і дати можливість людям добре заробляти. Ми працюємо виключно в правовому полі, прозоро і відкрито.



Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
облдержадміністрації

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода