back

День незалежності України на Чернігівщині має стати святом об’єднання, консолідації та патріотизму

24-07-2014 13:21

Про це заявляє голова обласної державної адміністрації Володимир Івашко в контексті підписаного Президентом України Петром Порошенком Указу «Про відзначення 23-ї річниці незалежності України».

Найголовніше свято нашої держави – особливий день для кожного свідомого українця. Ще більш вагомого значення воно набуває сьогодні, коли свободу, суверенітет та цілісність України, за яку століттями боролися наші предки, намагаються підло і підступно знищити. Саме тому 24 цьогорічний День незалежності має стати святом об’єднання, консолідації та патріотизму, яке об’єднає усіх жителів Чернігівщини незалежно від віку, віросповідання та політичних поглядів, - підкреслює Володимир Івашко.

За дорученням очільника області, з метою належного проведення в області заходів з відзначення Дня Державного Прапора України та 23-ї річниці незалежності України розроблено та винесено на громадське обговорення відповідний план заходів. Ним, зокрема, передбачено урочисте підняття національного прапору, покладання квітів до пам'ятників та пам'ятних знаків видатним діячам українського державотворення, борцям за незалежність України.

Заплановано також проведення інформаційно-просвітницьких заходів, присвячених висвітленню подій, пов'язаних з історією українського державотворення, боротьбою Українського народу за незалежність та територіальну цілісність своєї держави, демократичний вибір України, а також заходів з виховання у громадян патріотизму, поваги до своєї держави.

– Cьогодні саме патріотизм та активна громадська позиція повинні об’єднати усіх нас. Тільки разом ми зможемо назавжди зберегти те, що протягом століть було метою українського народу – незалежну, суверенну і цілісну державу, якою пишатимемося ми і наші нащадки, - наголошує очільник області.

Прес-служба облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода