back

18-07-2014 16:06

Громадська програма «Зелене намисто Чернігівщини» на період 2014 – 2016 р.р.

8.02.2016

Комітет з питань реалізації громадської програми «Зелене намисто Чернігівщини» ініціює громадську експертизу проекту містобудівної документації «Детальний план території. Функціонально-планувальна організація лісопарку «Кордівка» з міським садом»

Відповідно до постанов Кабінету Міністрів України від 05.11.2008 № 976 «Про затвердження Порядку сприяння проведенню громадської експертизи діяльності органів виконавчої влади» та від 03.11.2010 № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» комітетом з питань реалізації громадської програми «Зелене намисто Чернігівщини» створено експертну групу для проведення громадської експертизи проекту містобудівної документації «Детальний план території. Функціонально-планувальна організація лісопарку «Кордівка» з міським садом» (далі - Детальний план території). Проект виконано Українським державним науково-дослідним інститутом проектування міст «Діпромісто» імені Ю.М. Білоконя (м. Київ) на замовлення Чернігівської міської ради.

Метою проведення громадської експертизи вищезгаданого проекту є визначення врахування при проектуванні інтересів територіальних громад м. Чернігова та окремих громадян щодо розв’язання суспільно значущих проблем, а саме: врахування важливого значення розташування та впливу території на гідрологічний режим річок Десна та Стрижень,  охорону і збереження біологічного різноманіття лісопарку  «Кордівка».

 До робочої експертної групи увійшли 14 представників організацій громадянського суспільства, членів Громадської ради при ОДА, науковців та спеціалістів. Керівником експертної робочої групи обрано Наталію Проскуріну. До проведення громадської експертизи будуть залучені також інші фахівці, що дасть можливість обрати  правильні методи аналізу та обрати ефективну методологію дослідження.

Керівник робочої групи Наталія Проскуріна

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода